Ung / Anonym rådgivning

Anonym rådgivning

 
Anonym chat rådgivning for unge mellem 9 og 23 år - Cyberhus.dk er et site, hvor du anonymt kan chatte med faglige voksne, som kan lytte og hjælpe dig med det der måtte fylde i dit liv som ung. Du kan også skrive til brevkassen og få råd og vejledning.
Hver torsdag mellem kl. 16-18 sidder der lokale rådgivere klar fra Randers Kommune - du finder den lokale chat her. https://cyberhus.dk/ung-i/randers
 
Åben rådgivning og fællesskab for unge

Har du brug for nogen at tale med?

LytteLab er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til dig, der er mellem 12 og 25 år. Her kan du tale om det, der er svært. Ingen problemer er for små eller store.
Vi har ingen ventetid, og du kan ringe, sende en sms eller en mail - eller kigge forbi i vores åbningstid og få en samtale. Vores frivillige står klar til at tage godt imod dig.
I LytteLab har du mulighed for at møde andre unge og blive en del af et positivt fællesskab. Vi arrangerer løbende forskellige aktiviteter som fællesspisning og brætspilsaftener.
Se mere om åbningstider på Lyttelabs hjemmeside.

LytteLab holder til i Underværket, Steemandsgade 9C, 1. sal, 8900 Randers C.

Se mere på www.lyttelab.dk og følg os på facebook og instagram @lyttelab
___________________________________________________________________
 
 
Har du brug for rådgivning eller behandling i forhold til dit eget forbrug af rusmidler, eller rådgivning i forhold til pårørendes forbrug af rusmidler, så kan du henvende dig hos Rusmiddelcenter Randers. De har åben rådgivning
 
Deres åbningstider er:
Mandag: 13-16
Tirsdag: 9.30 - 12
Onsdag Lukket
Torsdag: 13-16
Fredag 9.30 - 12
 
 
Deres adresse er:
Gl. Hadsundvej 1
8900 Randers C