Til forældre

Dine venner og familie vil så gerne ha' du blir her lidt længere, så hold lidt igen.

Forældre til en ung

Det er ikke altid nemt at være forældre til en ung! Det er vist ret klart for de fleste. Der er mange udfordringer - men heldigvis også mange lærerige oplevelser. I den årrække hvor barnet går fra at være et barn, der har et dybt behov for din hjælp og støtte, til at være en ung, der ønsker at gøre tingene selv, er der mange grænser der skal flyttes og nuancer, der skal udforskes. Det ville være mærkeligt hvis det bare blev klaret med en håndevending.

Forældre er naturligt bekymrede og opmærksomme i netop denne periode deres barns processer. I Ungekontakten er det vores opgave at støtte denne proces. Både når det angår den enkelte unge og forældrene, og når det angår eksempelvis de unges samspil i skoleklassen eller andet sted.
 
Ungekontaktens forebyggelseskonsulenter
beskæftiger sig overvejende med unge og rusmidler. Endvidere har forebyggelseskonsulenterne et meget stort netværk, så hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Hvis vi ikke selv kan hjælpe eller kender svaret på dit spørgsmål, kender vi garanteret en, som kan svare på dit spørgsmål eller hjælpe dig.