Til unge

 
Det er ikke altid nemt at være ung! Der er 1000000 ting at få styr på. Skolen, vennerne, forældrene, kroppen, psyken - det hele er igang med at ændre sig. Tillykke med det! Nogle gange kan det bare være lige liiiidt for meget, og så kan man godt få brug for at have nogle at snakke med. Ikke klasselæreren. Ikke vennerne. Ikke forældrene. Men nogle andre.
 
At være ung kan også handler om at komme ind i en fest-kultur, hvor rusmidlerne dukker op. Gruppepres, selvpres, forventninger, idealer - det spiller altsammen ind. Det er ikke altid lige nemt at finde rundt i. Der kan være mange grunde til, at nogle prøver andre rusmidler end alkohol, og at denne eksperimenteren nogle gange tager lidt overhånd.
 
Rusmidlerne kan nemt tage magten fra en, så det bliver ødelæggende for ens hverdag, kæresteforhold, familieliv eller arbejds-eller skoleliv. Fylder alkohol, hash, eller hårde stoffer for meget i din hverdag, så tag en snak med os.
Du kan ringe på 89 15 77070, eller kontakt os her.
  
Gå på opdagelse rundt på siden, se hvad du kan finde i vores linksamling, skriv til os hvis du undrer dig over noget og ikke kan finde svaret her. Du kan finde svar på en del ting om de forskellige stoffer under Rusmidler i toppen.